Hofors Bilvård & Service

Gävleborgs län

Information

611020-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hofors Bilvård & Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hofors Bilvård & Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hofors som är den kommunen som Hofors Bilvård & Service finns i.

Hofors Bilvård & Service har varit registrerat sedan 2004-06-18 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hofors Bilvård & Service så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hofors Bilvård & Service är och det finns flera verksamheter i Hofors som också är .

Firmatecknare för Hofors Bilvård & Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hofors Bilvård & Service så kan ni göra det på telefon genom 0290-23515 eller genom brev på följande adress:

Bilrecond, service och däckförsäljning, produkter inom bilvård, tillhandahålla tjänster inom uthyrning främst inom bygg.

Det finns olika personer som har en koppling med Hofors Bilvård & Service och det är Borgström, Kjell Åke som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,