Michael's Mansion

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hofors och Michael's Mansion är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Michael's Mansion är ett av dem. Statusen för Michael's Mansion är att Bolaget är aktivt.

Michael's Mansion är ett Enskild firma och skapades 2003-09-04. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Michael's Mansion ska trivas.

Michael's Mansion är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09. I Hofors så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Musik och media produktion, musikförlag samt pedagog och musik konsult.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Michael's Mansion är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-19.

Idag är Michael's Mansion och det finns flera verksamheter som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Michael's Mansion så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-20312.

.

De som är på något sätt har med Michael's Mansion är Olsson, Jan Mikael som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Michael's Mansion har 620103-XXXX som sitt organisationsnummer.