SANTEK Säkerhets & Antennteknik

Gävleborgs län

Information

620327-XXXX är organisationsnummer för företaget SANTEK Säkerhets & Antennteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SANTEK Säkerhets & Antennteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hofors som är den kommunen som SANTEK Säkerhets & Antennteknik finns i.

SANTEK Säkerhets & Antennteknik har varit registrerat sedan 1991-05-13 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för SANTEK Säkerhets & Antennteknik så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

SANTEK Säkerhets & Antennteknik är och det finns flera bolag i Hofors som också är .

Firmatecknare för SANTEK Säkerhets & Antennteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med SANTEK Säkerhets & Antennteknik så kan ni göra det på telefon genom 0290-40855 eller genom brev på följande adress:

Installationer inom telebranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med SANTEK Säkerhets & Antennteknik och det är Sjöström, Göran som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,