SJL:s Allmiljö

Gävleborgs län

Information

620331-XXXX är organisationsnummer för verksamheten SJL:s Allmiljö. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SJL:s Allmiljö är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hofors som är den kommunen som SJL:s Allmiljö finns i.

SJL:s Allmiljö har varit registrerat sedan 1996-06-18 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för SJL:s Allmiljö så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

SJL:s Allmiljö är och det finns flera verksamheter i Hofors som också är .

Firmatecknare för SJL:s Allmiljö är följande:

Vill ni komma i kontakt med SJL:s Allmiljö så kan ni göra det på telefon genom 070-3714691 eller genom brev på följande adress:

Allmän rengöring och sanering.

Det finns olika personer som har en koppling med SJL:s Allmiljö och det är Brännström, Lis-Marie Kristina som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,