Evas Produkter

Gävleborgs län

Information

Evas Produkter är ett av många verksamheter som finns i Hofors. Det är nämligen den kommunen som Evas Produkter finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Evas Produkter är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-11-06.

Evas Produkter som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2003-12-11. Men sedan 2003-11-06 så har Evas Produkter varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Evas Produkter så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-42233.

Hofors arbetar för att verksamheter som Evas Produkter ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Evas Produkter. Det finns flera verksamheter i Gävleborgs län.

Försäljning av datorer, nätverk, tillbehör, kringutrustning. Service och underhåll av datorer, nätverk, kringutrustning. Försäljning av sommarsport- och vintersportprodukter.

Firmatecknare för Evas Produkter är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Evas Produkter och det är följande personer, Olofsson, Eva Margareta som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Evas Produkter är 620514-XXXX.