P.I.A (Penna.Innovation.Alternativ)

Gävleborgs län

Information

P.I.A (Penna.Innovation.Alternativ) är ett av många verksamheter som finns i Hofors. Det är nämligen den kommunen som P.I.A (Penna.Innovation.Alternativ) finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

P.I.A (Penna.Innovation.Alternativ) är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-03-26.

P.I.A (Penna.Innovation.Alternativ) som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2002-04-02. Men sedan 2002-03-26 så har P.I.A (Penna.Innovation.Alternativ) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på P.I.A (Penna.Innovation.Alternativ) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-40012.

Hofors arbetar för att verksamheter som P.I.A (Penna.Innovation.Alternativ) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för P.I.A (Penna.Innovation.Alternativ). Det finns flera verksamheter i Gävleborgs län.

Handpåläggning, energimassage, utbildningar, frisörjour, textförfattning, föredragshållning, turistguidning, servering, mässarbete (utställningsmässor), teaterverksamhet (smink, regi, scenografi mm), formgivare, affärsfönsterskyltning, tecknare, underhållning, innovation, textning.

Firmatecknare för P.I.A (Penna.Innovation.Alternativ) är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till P.I.A (Penna.Innovation.Alternativ) och det är följande personer, Möller-Andersen, Pia Maria som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för P.I.A (Penna.Innovation.Alternativ) är 630102-XXXX.