Mighty River Production

Gävleborgs län

Information

640318-XXXX är organisationsnummer för företaget Mighty River Production. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mighty River Production är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hofors som är den kommunen som Mighty River Production finns i.

Mighty River Production har varit registrerat sedan 2001-02-28 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mighty River Production så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mighty River Production är och det finns flera bolag i Hofors som också är .

Firmatecknare för Mighty River Production är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mighty River Production så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Musikproduktion, underhållning samt handel och uthyrning inom musikbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Mighty River Production och det är Karlsson, Roberth Henry som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,