Nyhyttans hovslageri och islandshästar

Gävleborgs län

Information

Nyhyttans hovslageri och islandshästar är ett företag som finns i Hofors. I Nyhyttans hovslageri och islandshästar finns det lite olika personer som är förknippade och det är Severin, Odd Roland som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nyhyttans hovslageri och islandshästar så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nyhyttans hovslageri och islandshästar på telefon 070-7147355.

Bolaget skall bedriva hovslageri. Hästverksamhet turridning och lektion.

Idag är Nyhyttans hovslageri och islandshästar av bolagstypen Enskild firma.

Nyhyttans hovslageri och islandshästar är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Hofors arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nyhyttans hovslageri och islandshästar innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-19 och Nyhyttans hovslageri och islandshästar är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nyhyttans hovslageri och islandshästar så är det följande:

Nyhyttans hovslageri och islandshästar har 640514-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.