jim's speycasting

Gävleborgs län

Information

641108-XXXX är organisationsnummer för bolaget jim's speycasting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som jim's speycasting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hofors som är den kommunen som jim's speycasting finns i.

jim's speycasting har varit registrerat sedan 2008-02-14 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för jim's speycasting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-07.

jim's speycasting är och det finns flera bolag i Hofors som också är .

Firmatecknare för jim's speycasting är följande:

Vill ni komma i kontakt med jim's speycasting så kan ni göra det på telefon genom 0290-21453 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av fiskeutrustning samt guidning och kursversamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med jim's speycasting och det är Johansen, Jim som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,