Maria Forsgren Hästvård

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hofors och Maria Forsgren Hästvård är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Maria Forsgren Hästvård är ett av dem. Statusen för Maria Forsgren Hästvård är att Bolaget är aktivt.

Maria Forsgren Hästvård är ett Enskild firma och skapades 2007-05-16. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där bolaget finns i jobbar för att bolag som Maria Forsgren Hästvård ska trivas.

Maria Forsgren Hästvård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-07. I Hofors så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bedriva tävling och träning av hästar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Maria Forsgren Hästvård är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-07.

Idag är Maria Forsgren Hästvård och det finns flera bolag som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Maria Forsgren Hästvård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-86153.

.

De som är på något sätt har med Maria Forsgren Hästvård är Forsgren, Birgitta Lena-Maria som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Maria Forsgren Hästvård har 660726-XXXX som sitt organisationsnummer.