Backlunds Rep o Lack

Gävleborgs län

Information

670610-XXXX är organisationsnummer för företaget Backlunds Rep o Lack. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Backlunds Rep o Lack är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hofors som är den kommunen som Backlunds Rep o Lack finns i.

Backlunds Rep o Lack har varit registrerat sedan 2005-01-14 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Backlunds Rep o Lack så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Backlunds Rep o Lack är och det finns flera bolag i Hofors som också är .

Firmatecknare för Backlunds Rep o Lack är följande:

Vill ni komma i kontakt med Backlunds Rep o Lack så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bil- och industrilackering samt industri- och bilreparationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Backlunds Rep o Lack och det är Backlund, Bengt Tommy som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,