Eva Massören i Torsåker

Gävleborgs län

Information

670715-XXXX är organisationsnummer för bolaget Eva Massören i Torsåker. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eva Massören i Torsåker är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hofors som är den kommunen som Eva Massören i Torsåker finns i.

Eva Massören i Torsåker har varit registrerat sedan 2003-09-15 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eva Massören i Torsåker så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-23.

Eva Massören i Torsåker är och det finns flera bolag i Hofors som också är .

Firmatecknare för Eva Massören i Torsåker är följande:

Vill ni komma i kontakt med Eva Massören i Torsåker så kan ni göra det på telefon genom 0290-765789 eller genom brev på följande adress:

Massage och friskvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Eva Massören i Torsåker och det är Asp, Eva Rosita som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,