KMB Ergonomi och Kontor

Gävleborgs län

Information

I Hofors finns det ett Enskild firma som heter KMB Ergonomi och Kontor. Det finns flera företag som liknar KMB Ergonomi och Kontor i Gävleborgs län. Hofors är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1992-10-19 så har KMB Ergonomi och Kontor varit registrerat. Idag är KMB Ergonomi och Kontor och det finns fler företag som är det i Hofors.

Vill man komma i kontakt med KMB Ergonomi och Kontor så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med KMB Ergonomi och Kontor så kan ni göra det på .

Konsultverksamhet inom friskvårdsområdet. Kursverksamhet och verksamhet på företag. Ergonomisk konsultation av arbetsmiljö. Tillhandahållande av produkter och lösningar. Försäljning av ergonomisk utrustning och produkter. Föreläsning inom området samt inom ämnet som berör mitt område som leg.gymnast, fil.kand och friskvårdspedagog. Sjukgymnastisk behandling kan förekomma samt försäljning av hjälpmedel och produkter i samband med detta. Viss kursverksamhet kan komma att bedrivas samt försäljning av kursmaterial och produkter i samband med detta.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bergström, Karin Margareta som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

KMB Ergonomi och Kontor har 671125-XXXX som sitt organisationsnummer.