Framblick

Gävleborgs län

Information

690123-XXXX är organisationsnummer för företaget Framblick. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Framblick är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hofors som är den kommunen som Framblick finns i.

Framblick har varit registrerat sedan 2009-08-13 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-10-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Framblick så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

Framblick är och det finns flera bolag i Hofors som också är .

Firmatecknare för Framblick är följande:

Vill ni komma i kontakt med Framblick så kan ni göra det på telefon genom 026-42480 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom IT, reklam, marknadsföring, försäljning och kreativa lösningar och i samband med detta även design och inredning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Framblick och det är Holmgren, Junia Ulrika som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, Holmgren, Kjell Bertil som är född 1968 och har titeln Prokurist,