Pizzeria Censah

Gävleborgs län

Information

700401-XXXX är organisationsnummer för företaget Pizzeria Censah. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pizzeria Censah är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hofors som är den kommunen som Pizzeria Censah finns i.

Pizzeria Censah har varit registrerat sedan 1997-07-14 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-05-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pizzeria Censah så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-05-28.

Pizzeria Censah är och det finns flera bolag i Hofors som också är .

Firmatecknare för Pizzeria Censah är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pizzeria Censah så kan ni göra det på telefon genom 0290-27790 eller genom brev på följande adress:

Pizzeria och restaurang samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pizzeria Censah och det är Sahindal, Cengiz som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,