AD elektriska & fastigheter

Gävleborgs län

Information

AD elektriska & fastigheter hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hofors som är den kommunen där AD elektriska & fastigheter finns. I Hofors så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. AD elektriska & fastigheter tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket AD elektriska & fastigheter har haft sedan 2002-01-28. AD elektriska & fastigheter har funnits sedan och 2002-01-28 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till AD elektriska & fastigheter så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0290-20484.

Hofors arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

AD elektriska & fastigheter har idag 710217-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för AD elektriska & fastigheter

Elinstallationer, fastighetsförvaltning och handel med ädel- stenar.

I AD elektriska & fastigheter så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlvik, Stig Andreas som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .