Westlunds Svets & Div.

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hofors och Westlunds Svets & Div. är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Westlunds Svets & Div. är ett av dem. Statusen för Westlunds Svets & Div. är att Bolaget är aktivt.

Westlunds Svets & Div. är ett Enskild firma och skapades 1996-09-25. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Westlunds Svets & Div. ska trivas.

Westlunds Svets & Div. är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Hofors så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Svets- och verkstadsarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Westlunds Svets & Div. är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Westlunds Svets & Div. och det finns flera verksamheter som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Westlunds Svets & Div. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-42329.

.

De som är på något sätt har med Westlunds Svets & Div. är Vestlund, Lars Marcus som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Westlunds Svets & Div. har 710505-XXXX som sitt organisationsnummer.