Bostadsrättsföreningen Skräddaren

Gävleborgs län

Information

716413-5449 är organisationsnummer för företaget Bostadsrättsföreningen Skräddaren. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Skräddaren är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Hofors som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Skräddaren finns i.

Bostadsrättsföreningen Skräddaren har varit registrerat sedan 1987-03-30 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Skräddaren så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Skräddaren är och det finns flera bolag i Hofors som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Skräddaren är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Mohlén, Inger Linnéa -Olsson, Lennart Tomas

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Skräddaren så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Edskev. 7 A, 813 30, Hofors

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upp- låta bostadslägenheter och lokaler under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Bostadsrätt är den rätt i föreningen som en medlem har på grund av upplåtelsen. Medlem som innhar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Skräddaren och det är Eklöf, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Fäst Hammarström, Ulla Ingegerd som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Stig Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Mohlén, Inger Linnéa som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lennart Tomas som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Åselius, Roland Lennart som är född 1942 och har titeln Suppleant