Lars Hedlunds Torghandel

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hofors och Lars Hedlunds Torghandel är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Lars Hedlunds Torghandel är ett av dem. Statusen för Lars Hedlunds Torghandel är att Bolaget är aktivt.

Lars Hedlunds Torghandel är ett Enskild firma och skapades 1999-04-13. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lars Hedlunds Torghandel ska trivas.

Lars Hedlunds Torghandel är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Hofors så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Torghandel på Gävle torg med frukt, grönt och blommor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lars Hedlunds Torghandel är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Lars Hedlunds Torghandel och det finns flera bolag som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Lars Hedlunds Torghandel så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4616628.

.

De som är på något sätt har med Lars Hedlunds Torghandel är Hedlund, Lars Eskil som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lars Hedlunds Torghandel har 720414-XXXX som sitt organisationsnummer.