Eckes Skogsvård

Gävleborgs län

Information

Eckes Skogsvård är ett av många verksamheter som finns i Hofors. Det är nämligen den kommunen som Eckes Skogsvård finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Eckes Skogsvård är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Eckes Skogsvård som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1998-04-02. Men sedan 1998-01-01 så har Eckes Skogsvård varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eckes Skogsvård så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2100562.

Hofors arbetar för att verksamheter som Eckes Skogsvård ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Eckes Skogsvård. Det finns flera verksamheter i Gävleborgs län.

Skogsvård, röjning, plantering och huggning av skog. Körning med skogsmaskin, montage av restaurangkök och köksutrustning, försäljning av arbetsskor och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Eckes Skogsvård är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eckes Skogsvård och det är följande personer, Hagberg, Johan Erik Olof som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Eckes Skogsvård är 760324-XXXX.