MN Industritjänst & Bygg

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hofors och MN Industritjänst & Bygg är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MN Industritjänst & Bygg är ett av dem. Statusen för MN Industritjänst & Bygg är att Bolaget är aktivt.

MN Industritjänst & Bygg är ett Enskild firma och skapades 2007-01-02. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MN Industritjänst & Bygg ska trivas.

MN Industritjänst & Bygg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-07. I Hofors så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggnation och tillverkning, inom trä och metall, till såväl företag som privatpersoner. Diverse reparationer, främst av maskiner för industriellt bruk samt reparation svetsning av exempelvis skopor till grävmaskiner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MN Industritjänst & Bygg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-07.

Idag är MN Industritjänst & Bygg och det finns flera verksamheter som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med MN Industritjänst & Bygg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-6221636.

.

De som är på något sätt har med MN Industritjänst & Bygg är Nurmi, Lars Mikael Olof som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

MN Industritjänst & Bygg har 760713-XXXX som sitt organisationsnummer.