Allt I Reklam & Konsult Norden

Gävleborgs län

Information

761202-XXXX är organisationsnummer för företaget Allt I Reklam & Konsult Norden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Allt I Reklam & Konsult Norden är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hofors som är den kommunen som Allt I Reklam & Konsult Norden finns i.

Allt I Reklam & Konsult Norden har varit registrerat sedan 2003-05-20 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Allt I Reklam & Konsult Norden så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-07.

Allt I Reklam & Konsult Norden är och det finns flera bolag i Hofors som också är .

Firmatecknare för Allt I Reklam & Konsult Norden är följande:

Vill ni komma i kontakt med Allt I Reklam & Konsult Norden så kan ni göra det på telefon genom 070-3304758 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av profil reklamprodukter. Försäljning av hemsidor. Konsultuppdrag inom reklam och säkerhet. Import och export av profilprodukter. Uthyrning av lokaler.

Det finns olika personer som har en koppling med Allt I Reklam & Konsult Norden och det är Borvander, Dominik Stig Jörgen som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,