Torsåkersbygdens Utvecklingsgrupp Ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Hofors och Torsåkersbygdens Utvecklingsgrupp Ekonomisk förening är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Torsåkersbygdens Utvecklingsgrupp Ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Torsåkersbygdens Utvecklingsgrupp Ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Torsåkersbygdens Utvecklingsgrupp Ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 1995-07-05. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där företaget finns i jobbar för att företag som Torsåkersbygdens Utvecklingsgrupp Ekonomisk förening ska trivas.

Torsåkersbygdens Utvecklingsgrupp Ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Hofors så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att initiera, stimulera och driva verksamheter som att driva turistbyrå, anordna marknader, sälja konsult- tjänster inom administration, marknadsföring och data, anordna kurser och rekreationsaktiviteter, bygga och förvalta byggnader vid efterfrågan samt därmed förenlig verksamhet. medlemmarna kan beredas arbete, delta som producenter, nyttja föreningens tjänster eller på annat sätt delta i verksamheten och därmed främjas deras ekonomiska intressen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Torsåkersbygdens Utvecklingsgrupp Ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Torsåkersbygdens Utvecklingsgrupp Ekonomisk förening och det finns flera företag som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Torsåkersbygdens Utvecklingsgrupp Ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-40924.

Firman tecknas, förutom av styrelsen av, Lena Holmstedt och Thomas Lundqvist, var för sig..

De som är på något sätt har med Torsåkersbygdens Utvecklingsgrupp Ekonomisk förening är Stenström, Inger Margareta som är född 1949 och har titeln Extern firmatecknare, Borbos, Annika Katarina som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmstedt, Lena Katarina som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Kindlund, Rolf Olov som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Bo Ingvar som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Rolf Thomas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamotEngberg, Sven Erik som är född 1942 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Matts Christer som är född 1946 och har titeln Suppleant, Karlsson, Gunvor Kristina som är född 1941 och har titeln SuppleantSkogsberg, Leif Rune Bertil som är född 1943 och har titeln Suppleant.

Torsåkersbygdens Utvecklingsgrupp Ekonomisk förening har 769600-9211 som sitt organisationsnummer.