Bostadsrättsföreningen Tallen i Hofors

Gävleborgs län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Bostadsrätt är den rätt i föreningen som en medlem har på grund av upplåtelsen. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Tallen i Hofors vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Hofors så är Bostadsrättsföreningen Tallen i Hofors ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hofors arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hofors och i Gävleborgs län. Redan 1998-03-09 så skapades Bostadsrättsföreningen Tallen i Hofors och företaget är har ej F-skattsedel.

769602-9409 är organisationsnummret för företaget som finns i Hofors.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Tallen i Hofors och det finns många företag som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Tallen i Hofors så går det att nå dem via telefon på 0290-29470 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Forsberg, Erene Katrin -Hourula, Veikko Kustaa

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Tallen i Hofors är Forsberg, Erene Katrin som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hourula, Veikko Kustaa som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Kuismin, Raimo Aulis som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nylén, Stig Gunnar som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Wittgren, John Lennarth som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Östblom, Gunnel Marianne som är född 1936 och har titeln Suppleant.