J. Berglund Entreprenad

Gävleborgs län

Information

770105-XXXX är organisationsnummer för bolaget J. Berglund Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J. Berglund Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hofors som är den kommunen som J. Berglund Entreprenad finns i.

J. Berglund Entreprenad har varit registrerat sedan 2005-06-02 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-11-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för J. Berglund Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-11-10.

J. Berglund Entreprenad är och det finns flera bolag i Hofors som också är .

Firmatecknare för J. Berglund Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med J. Berglund Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 0290-22028 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadverksamhet och uthyrning av dumper, grävmaskiner, hjullastare.

Det finns olika personer som har en koppling med J. Berglund Entreprenad och det är Berglund, Jonas Erik som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,