GILLET nr 13 Bostadsrättsförening

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns GILLET nr 13 Bostadsrättsförening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hofors här finns det många olika Bostadsrättsförening. GILLET nr 13 Bostadsrättsförening tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Hofors jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

GILLET nr 13 Bostadsrättsförening är ej momsregistretat och har organisationsnummer 785500-0407.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0290-24273 alternativt besöka eller skicka post till GILLET nr 13 Bostadsrättsförening på följande adress Kolarg. 3, 813 32, Hofors.

GILLET nr 13 Bostadsrättsförening är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I GILLET nr 13 Bostadsrättsförening så sitter följande personer i styrelsen: , , , Mäki, Erkki Esko Iisakki som är född 1946 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Att uppföra och besitta bostadshus, belägna å fastigheten Fagersta 13 1 i Hofors kommun för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.