HOFORS Folketshusförening u.p.a.

Gävleborgs län

Information

HOFORS Folketshusförening u.p.a. är ett av många bolag som finns i Hofors. Det är nämligen den kommunen som HOFORS Folketshusförening u.p.a. finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

HOFORS Folketshusförening u.p.a. är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

HOFORS Folketshusförening u.p.a. som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1907-01-29. Men sedan 1980-01-01 så har HOFORS Folketshusförening u.p.a. varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skolg. 21, 813 30, Hofors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HOFORS Folketshusförening u.p.a. så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-21820.

Hofors arbetar för att bolag som HOFORS Folketshusförening u.p.a. ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för HOFORS Folketshusförening u.p.a.. Det finns flera bolag i Gävleborgs län.

Att till föreningar och enskilda uthyra lokaler, att driva teater, park och biografrörelse samt annan ekonomisk verksamhet i samband härmed, att verka för att nöjesliv och fritidsför- ströelse inom orten hålles på hög standard.

Firmatecknare för HOFORS Folketshusförening u.p.a. är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berglund, Eva-Lise Agneta -Särkimäki, Marja Leena -Viklund, Karin Marina -Westin, Maine Birgitta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HOFORS Folketshusförening u.p.a. och det är följande personer, Berglund, Eva-Lise Agneta som är född 1945 och har titeln Extern firmatecknare, Särkimäki, Marja Leena som är född 1946 och har titeln Extern firmatecknare, Viklund, Karin Marina som är född 1956 och har titeln Extern firmatecknare, Eliasson, Karl Jörgen som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Goude, Ann-Christine Ninni som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Holst, Lars-Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot.Johansson, Olof Filip Torbjörn som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller-Andersen, Pia Maria som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sparr, Bo Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot.Westin, Maine Birgitta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot.Blomgren, Diana Lenita som är född 1959 och har titeln Suppleant.Frylén, Eva-Lotta som är född 1965 och har titeln Suppleant.Holländare, Britt Anna-Kajsa som är född 1963 och har titeln Suppleant.Landin, Sonja Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant.Persson, Siri Lilian Margareta som är född 1937 och har titeln Suppleant.

Organisationsnummer för HOFORS Folketshusförening u.p.a. är 785500-0647.