VALLS vattenledningsförening, Ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

VALLS vattenledningsförening, Ekonomisk förening är ett företag som finns i Hofors. I VALLS vattenledningsförening, Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Juhlin, Eva Elisabeth som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Harald som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Lith, Viktor Torgny som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Dan Ingvar som är född och har titeln Suppleant, Juhlin, Nils Ove som är född och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med VALLS vattenledningsförening, Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå VALLS vattenledningsförening, Ekonomisk förening på telefon .

Föreningen har till ändamål, att främja medlemmarnas ekonomiska intressen, genom att distribuera vatten till medlemmarna inom valls by från en vid åstjärn belägen källa, genom en vatten- ledning som ägs av föreningen.

Idag är VALLS vattenledningsförening, Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

VALLS vattenledningsförening, Ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Hofors arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

VALLS vattenledningsförening, Ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och VALLS vattenledningsförening, Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för VALLS vattenledningsförening, Ekonomisk förening så är det följande:
; Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter två ; i förening.

VALLS vattenledningsförening, Ekonomisk förening har 785500-2577 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.