Lisa M Illustration

Gävleborgs län

Information

850428-XXXX är organisationsnummer för företaget Lisa M Illustration. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lisa M Illustration är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hofors som är den kommunen som Lisa M Illustration finns i.

Lisa M Illustration har varit registrerat sedan 2006-12-20 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lisa M Illustration så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-30.

Lisa M Illustration är och det finns flera bolag i Hofors som också är .

Firmatecknare för Lisa M Illustration är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lisa M Illustration så kan ni göra det på telefon genom 070-2583559 eller genom brev på följande adress:

Illustratörsbranschen. Tillhandahålla illustrationer, serier, grafik till företag och privatpersoner. Föreläsningar i ämnet bildberättande.

Det finns olika personer som har en koppling med Lisa M Illustration och det är Medin, Elisabet Margareta som är född 1985 och har titeln Innehavare av enskild firma,