LS-Produkter Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

916467-9699 är organisationsnummer för företaget LS-Produkter Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LS-Produkter Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hofors som är den kommunen som LS-Produkter Handelsbolag finns i.

LS-Produkter Handelsbolag har varit registrerat sedan 1982-03-01 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för LS-Produkter Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

LS-Produkter Handelsbolag är och det finns flera bolag i Hofors som också är .

Firmatecknare för LS-Produkter Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med LS-Produkter Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0290-40173 eller genom brev på följande adress:
Alkrantzv. 2, 813 95, Torsåker

Utföra legoarbeten i trä, plast och metall samt sälja häst- utrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med LS-Produkter Handelsbolag och det är Skogsberg, Ingrid Margareta som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Skogsberg, Leif Rune Bertil som är född 1943 och har titeln Bolagsman,