Nornholms Trädgård Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

916584-4383 är organisationsnummer för företaget Nornholms Trädgård Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nornholms Trädgård Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hofors som är den kommunen som Nornholms Trädgård Handelsbolag finns i.

Nornholms Trädgård Handelsbolag har varit registrerat sedan 1985-04-09 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nornholms Trädgård Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Nornholms Trädgård Handelsbolag är och det finns flera bolag i Hofors som också är .

Firmatecknare för Nornholms Trädgård Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Nornholms Trädgård Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0290-40221 eller genom brev på följande adress:
Postiljonsv. 31, 813 40, Torsåker

Försäljning av jord, blommor och plantor.

Det finns olika personer som har en koppling med Nornholms Trädgård Handelsbolag och det är Nornholm, Bo Olof som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Nornholm, Sigrid Margareta som är född 1945 och har titeln Bolagsman,