Andersson & Rask Fastigheter Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

916585-2584 är organisationsnummer för bolaget Andersson & Rask Fastigheter Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Andersson & Rask Fastigheter Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Hofors som är den kommunen som Andersson & Rask Fastigheter Kommanditbolag finns i.

Andersson & Rask Fastigheter Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1987-08-03 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Andersson & Rask Fastigheter Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Andersson & Rask Fastigheter Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Hofors som också är .

Firmatecknare för Andersson & Rask Fastigheter Kommanditbolag är följande:
; Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Andersson & Rask Fastigheter Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0290-21920 eller genom brev på följande adress:
Faluv. 71, 813 91, Hofors

Äga och förvalta fast egendom

Det finns olika personer som har en koppling med Andersson & Rask Fastigheter Kommanditbolag och det är Andersson & Rask Åkeriaktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Rask, Anna-Carin Christina som är född 1970 och har titeln Kommanditdelägare, Rask, Karin Therese Helena som är född 1972 och har titeln Kommanditdelägare, Rask, Kerstin Barbro som är född 1943 och har titeln Kommanditdelägare, Toresson, Anna Karin Maria som är född 1957 och har titeln Kommanditdelägare,