CARLWELL Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

CARLWELL Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hofors som är den kommunen där CARLWELL Handelsbolag finns. I Hofors så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. CARLWELL Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. CARLWELL Handelsbolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till CARLWELL Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Torsåkersv. 28 B, 813 33, Hofors men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0290-21411.

Hofors arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

CARLWELL Handelsbolag har idag 916585-3483 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för CARLWELL Handelsbolag

Gatukök och kiosk.

I CARLWELL Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ketola, Anders Gustav som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Ketola, Anna-Lena som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .