Ewline Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hofors och Ewline Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ewline Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Ewline Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Ewline Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1991-11-11. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ewline Handelsbolag ska trivas.

Ewline Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Hofors så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Uppfödning av och tävling med hästar. Produktion av reklam- och trycksaker samt administrativ konsultverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ewline Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Ewline Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Ewline Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-51265.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Ewline Handelsbolag är Kohlström, Eva Vilhelmina som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Sundstedt, Elin Vilhelmina som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .

Ewline Handelsbolag har 916951-7613 som sitt organisationsnummer.