Hönshuset i Torsåker Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hofors och Hönshuset i Torsåker Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hönshuset i Torsåker Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Hönshuset i Torsåker Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Hönshuset i Torsåker Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1994-05-18. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hönshuset i Torsåker Handelsbolag ska trivas.

I Hofors så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Kulturforum med marknadsföring av formskapande verksamhet, samt café.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hönshuset i Torsåker Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Hönshuset i Torsåker Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Hönshuset i Torsåker Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-40067.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Hönshuset i Torsåker Handelsbolag är Alm, Maj-Lis som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Autio, Carina Mariana som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

Hönshuset i Torsåker Handelsbolag har 969603-5618 som sitt organisationsnummer.