Systemservice i Hofors Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Systemservice i Hofors Kommanditbolag är ett bolag som finns i Hofors. I Systemservice i Hofors Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Orefjäll, Rolf Benny som är född 1966 och har titeln Komplementär, Orefjäll, Rolf Ingemar som är född 1935 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Systemservice i Hofors Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Systemservice i Hofors Kommanditbolag på telefon 0290-72061.

Bolaget ska bedriva målningsarbeten, maskinservice och bilreparationer samt handel med begagnade bilar och maskiner och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Systemservice i Hofors Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Systemservice i Hofors Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hofors arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Systemservice i Hofors Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-04-24 och Systemservice i Hofors Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-04-24.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Systemservice i Hofors Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Systemservice i Hofors Kommanditbolag har 969612-1640 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.