Råbacka Pensionat Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hofors och Råbacka Pensionat Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Råbacka Pensionat Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Råbacka Pensionat Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Råbacka Pensionat Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1995-03-29. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där företaget finns i jobbar för att företag som Råbacka Pensionat Handelsbolag ska trivas.

Råbacka Pensionat Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-08-28. I Hofors så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Rumsuthyrning och café.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Råbacka Pensionat Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-08-28.

Idag är Råbacka Pensionat Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Råbacka Pensionat Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-85019.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Råbacka Pensionat Handelsbolag är Eriksson, Kerstin Elisabet som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Nielsen, Jens Tommy som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .

Råbacka Pensionat Handelsbolag har 969613-5772 som sitt organisationsnummer.