Stall Feltys Fans Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hofors och Stall Feltys Fans Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stall Feltys Fans Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Stall Feltys Fans Handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

Stall Feltys Fans Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1998-12-07. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stall Feltys Fans Handelsbolag ska trivas.

I Hofors så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Uppfödning och försäljning av samt tävling med travhästar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stall Feltys Fans Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Stall Feltys Fans Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Stall Feltys Fans Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-40126.

Firman tecknas var för sig av -Petersson, Olof Peter -Pettersson, Kurt Lennart.

De som är på något sätt har med Stall Feltys Fans Handelsbolag är Andersson, Kjell Åke som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Guro Bygg Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Henningsson, Aina Margareta som är född 1934 och har titeln Bolagsman, Henningsson, Sven Henning som är född 1926 och har titeln Bolagsman, Lindberg, Per Sören som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Olsson, Nils Arne som är född 1947 och har titeln BolagsmanPetersson, Olof Peter som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Kurt Lennart som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Sandelin, Eva Kristina som är född 1939 och har titeln BolagsmanSigvardsson, Signhild Ingegerd som är född 1939 och har titeln BolagsmanTörnblom, Ulla Anita som är född 1949 och har titeln BolagsmanVexell, Nils Olov som är född 1950 och har titeln BolagsmanWistbacka, Timo Erik som är född 1965 och har titeln Bolagsman.

Stall Feltys Fans Handelsbolag har 969655-3404 som sitt organisationsnummer.