Bergvretens Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hofors och Bergvretens Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Bergvretens Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Bergvretens Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Bergvretens Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1999-05-05. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där företaget finns i jobbar för att företag som Bergvretens Handelsbolag ska trivas.

Bergvretens Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Hofors så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Rumsuthyrning till turister, sommarcafé med caférörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bergvretens Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Bergvretens Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Bergvretens Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-40851.

Firman tecknas av Britt-Marie Lundmark ensam..

De som är på något sätt har med Bergvretens Handelsbolag är Lundmark, Bo Roger som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Lundmark, Britt Marie Anna Kristina som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Lundmark, Therése Marie som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .

Bergvretens Handelsbolag har 969659-2642 som sitt organisationsnummer.