Stall Ersbäck Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Stall Ersbäck Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hofors som är den kommunen där Stall Ersbäck Handelsbolag finns. I Hofors så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. Stall Ersbäck Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Stall Ersbäck Handelsbolag har funnits sedan och 2001-01-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stall Ersbäck Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vallbyv. 39, 813 96, Torsåker men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0290-40036.

Hofors arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Stall Ersbäck Handelsbolag har idag 969672-4799 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Karin Skoglund ensam. är den som för stunden ansvarar för Stall Ersbäck Handelsbolag

Träning och uppfödning av travhästar.

I Stall Ersbäck Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindfors, Karin Elisabeth som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Lindfors, Kent Jan Olov som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .