Stall Le Ann Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

969678-9313 är organisationsnummer för verksamheten Stall Le Ann Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Le Ann Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hofors som är den kommunen som Stall Le Ann Handelsbolag finns i.

Stall Le Ann Handelsbolag har varit registrerat sedan 2001-07-05 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-09-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Le Ann Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-09-03.

Stall Le Ann Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Hofors som också är .

Firmatecknare för Stall Le Ann Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Stall Le Ann Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0290-51260 eller genom brev på följande adress:
Pl 2307, 813 02, Torsåker

Travsport och hästuppfödning.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Le Ann Handelsbolag och det är Jonsson, John Lennart som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Jonsson, Rut Anne-Lie som är född 1953 och har titeln Bolagsman,