MISAK Miljö & Säkerhetsrådgivare Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

969682-3906 är organisationsnummer för bolaget MISAK Miljö & Säkerhetsrådgivare Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MISAK Miljö & Säkerhetsrådgivare Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Hofors som är den kommunen som MISAK Miljö & Säkerhetsrådgivare Kommanditbolag finns i.

MISAK Miljö & Säkerhetsrådgivare Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2001-12-18 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-12-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för MISAK Miljö & Säkerhetsrådgivare Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-12-31.

MISAK Miljö & Säkerhetsrådgivare Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Hofors som också är .

Firmatecknare för MISAK Miljö & Säkerhetsrådgivare Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Vill ni komma i kontakt med MISAK Miljö & Säkerhetsrådgivare Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0290-766200 eller genom brev på följande adress:
Forsv. 59, 813 95, Torsåker

Rådgivning, utbildning, handel inom områden: Miljö, industri, transport, transporter farlig gods och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MISAK Miljö & Säkerhetsrådgivare Kommanditbolag och det är Elfström, Kerstin Marita som är född 1955 och har titeln Komplementär, Vidlund, Anna Marita som är född 1977 och har titeln Kommanditdelägare,