Torvision Produktion Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Fristående medieproduktion, film, foto, reklam, marknadsföring, utbildning, främjande av lokal utveckling, turism, kultur och företagsamhet, Innovationer.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Torvision Produktion Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Hofors så är Torvision Produktion Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hofors arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hofors och i Gävleborgs län. Redan 2004-02-23 så skapades Torvision Produktion Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Torvision Produktion Handelsbolag har haft det sedan 2004-04-01.

Torvision Produktion Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-04-01

969699-4707 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hofors.

Just nu är Torvision Produktion Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Torvision Produktion Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0290-40990 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -Jansson, Carl Ulric

Följande personer är på något sätt aktiva inom Torvision Produktion Handelsbolag är Jansson, Carl Ulric som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Lars Bertil som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .