Td Trädgård & design handelsbolag

Gävleborgs län

Information

969713-0392 är organisationsnummer för verksamheten Td Trädgård & design handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Td Trädgård & design handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hofors som är den kommunen som Td Trädgård & design handelsbolag finns i.

Td Trädgård & design handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-09-10 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Td Trädgård & design handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-29.

Td Trädgård & design handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Hofors som också är .

Firmatecknare för Td Trädgård & design handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Td Trädgård & design handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Wijbyv. 25, 813 94, Torsåker

Växtodling, Café- och galleriverksamhet. Konst- och rehabverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Td Trädgård & design handelsbolag och det är Wallner, Birgitta Hedvig Elisabet som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Wallner, Jan Helmer som är född 1941 och har titeln Bolagsman,