KJ Gräv och Bygg i Hofors Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

KJ Gräv och Bygg i Hofors Handelsbolag är ett bolag som finns i Hofors. I KJ Gräv och Bygg i Hofors Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergström, Jan Ola som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Lundman, Kjell Arne som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med KJ Gräv och Bygg i Hofors Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå KJ Gräv och Bygg i Hofors Handelsbolag på telefon 0290-22686.

Mark och anläggningsarbeten med grävmaskin samt byggnationer.

Idag är KJ Gräv och Bygg i Hofors Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

KJ Gräv och Bygg i Hofors Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hofors arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

KJ Gräv och Bygg i Hofors Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-27 och KJ Gräv och Bygg i Hofors Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KJ Gräv och Bygg i Hofors Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

KJ Gräv och Bygg i Hofors Handelsbolag har 969716-1264 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.