Kajan Stable Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Kajan Stable Handelsbolag är ett bolag som finns i Hofors. I Kajan Stable Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bjurström, Bo Hugo som är född 1936 och har titeln Bolagsman, Dahlberg, Lars Mikael som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Johansson, Torbjörn John Gunnar som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Stefan Gunnar Velu som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Kennet Arne som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Sander, Jan Ola Rune som är född 1944 och har titeln BolagsmanWennergrund, Lars Bertil som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Wennergrund, Marianne Elisabeth som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kajan Stable Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kajan Stable Handelsbolag på telefon 0290-27345.

Trav och vad där hör till.

Idag är Kajan Stable Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Kajan Stable Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hofors arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kajan Stable Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Kajan Stable Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-04-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kajan Stable Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas gemensamt av -Pettersson, Kennet Arne -Wennergrund, Marianne Elisabeth

Kajan Stable Handelsbolag har 969724-0357 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.