Handelsbolaget H L Bil, BG Lundqvist

Gävleborgs län

Information

Handelsbolaget H L Bil, BG Lundqvist är ett företag som finns i Hofors. I Handelsbolaget H L Bil, BG Lundqvist finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundqvist, Bo Göran som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Lundqvist, Ingrid Kristina som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget H L Bil, BG Lundqvist så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget H L Bil, BG Lundqvist på telefon 0290-40522.

Bilförsäljningsrörelse.

Idag är Handelsbolaget H L Bil, BG Lundqvist av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget H L Bil, BG Lundqvist är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Hofors arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget H L Bil, BG Lundqvist innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Handelsbolaget H L Bil, BG Lundqvist är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1979-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget H L Bil, BG Lundqvist så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Handelsbolaget H L Bil, BG Lundqvist har 985500-3662 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.