HEMSLÖJD/MANUFAKTUR

Gävleborgs län

Information

390707-XXXX är organisationsnummer för bolaget HEMSLÖJD/MANUFAKTUR. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HEMSLÖJD/MANUFAKTUR är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hofors som är den kommunen som HEMSLÖJD/MANUFAKTUR finns i.

HEMSLÖJD/MANUFAKTUR har varit registrerat sedan 1979-01-29 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för HEMSLÖJD/MANUFAKTUR så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

HEMSLÖJD/MANUFAKTUR är och det finns flera bolag i Hofors som också är .

Firmatecknare för HEMSLÖJD/MANUFAKTUR är följande:

Vill ni komma i kontakt med HEMSLÖJD/MANUFAKTUR så kan ni göra det på telefon genom 0290-40611 eller genom brev på följande adress:

Sälja trä och textilartiklar samt kläder.

Det finns olika personer som har en koppling med HEMSLÖJD/MANUFAKTUR och det är Sundlöv, Stig Erik som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,