LangnasKonsult

Gävleborgs län

Information

400605-XXXX är organisationsnummer för företaget LangnasKonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LangnasKonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hofors som är den kommunen som LangnasKonsult finns i.

LangnasKonsult har varit registrerat sedan 1994-10-31 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LangnasKonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

LangnasKonsult är och det finns flera bolag i Hofors som också är .

Firmatecknare för LangnasKonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med LangnasKonsult så kan ni göra det på telefon genom 010-2950365 eller genom brev på följande adress:

Utbildning, översättningar och konsultverksamhet inom marknadsföring.

Det finns olika personer som har en koppling med LangnasKonsult och det är Sylwan, Björn Christian Bosson som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, Sylwan, Gjertrud som är född 1943 och har titeln Prokurist,