Johnnys Bildemontering Johnny Eriksson

Gävleborgs län

Information

Johnnys Bildemontering Johnny Eriksson är ett bolag som finns i Hofors. I Johnnys Bildemontering Johnny Eriksson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Göte Jonny som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Johnnys Bildemontering Johnny Eriksson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Johnnys Bildemontering Johnny Eriksson på telefon .

Bilskrotning, försäljning av bilar och jordbruksmaskiner.

Idag är Johnnys Bildemontering Johnny Eriksson av bolagstypen Enskild firma.

Johnnys Bildemontering Johnny Eriksson är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hofors arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Johnnys Bildemontering Johnny Eriksson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Johnnys Bildemontering Johnny Eriksson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1971-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Johnnys Bildemontering Johnny Eriksson så är det följande:

Johnnys Bildemontering Johnny Eriksson har 410227-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.